Amandine

30.00lei

Blat Cacao cu sirop de zahãr caramelizat , cremã de unt cu fondant ciocolatã neagrã , glazurã de fondant cu ciocolatã neagrã. – Ingrediente – Ouã , Zahãr , Fãinã , Cacao 20-22% , Unt 82% , Ciocolatã neagrã 72% , Fondant Lichid.

Categorie: Etichetă:

Descriere

Ce ar fi cofetatãria romaneascã farã Amandinã? Amandina noastra respectã intocmai cea mai veche reteta de Amandinã din perioada interbelica a României cu sirop de caramel in blat, cu fondant in cremã si glazurã. Un plus de savoare este adus prin prisma faptului ca aceasta conține ciocolatã veritabilã de top , proveniențã Italia,  72% concentrație de cacao, Unt 82% grãsime proveniențã Franța. Este dulce si insiropatã.Pentru un plus de savoare , recomandãm ca inainte de servire sa fie lasatã la temperatura camerei 30-40 de minute.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Amandine”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *