Despre Noi

DESPRE NOI

Cine este La Petite?

La Petite este laboratorul de cofetărie autentică care îmbină cofetăria tradiţională cu cea modernă şi o reinterpretează pentru a oferi tuturor iubitorilor de dulce cele mai neaşteptate combinații de arome şi gusturi - o adevărată revelație a dulcelui. Mai mult decât atât, este un vis devenit realitate, o pasiune ridicată la rang de artă.

De ce Douce Revelation?

Odată descoperit gustul inegalabil al deserturilor realizate cu produse de calitate superioră, este foarte greu să îl uiţi. Este o revelaţie dulce, care pe noi ne-a cucerit şi ne-a schimbat percepţia asupra a ceea ce înseamnă deserturile bine făcute. Ar fi fost păcat să o păstrăm doar pentru noi, aşa că am pus toată pasiunea şi priceperea pentru a duce mai departe revelaţia noastră, astfel încât din ce în ce mai mulţi oameni să se bucure de ea.

Ce vă oferim?

Alături de cei mai buni experţi cofetari din România, am creat pentru toţi iubitorii de gusturi nemaîntâlnite, cele mai deosebite prăjituri si torturi: Blanche Fraise - blat Culliere uşor însiropat cu sirop de zmeurã, mousse de vanilie si de cãpşune , inserţie cremoasã de zmeurã. Cafe Cafe – un biscuit joconde cu mousse de cafea și nuci caramelizate . Latte Jaffa – blat vanilie pufos , mousse ciocolatã belgianã , inserţie de caise. Acestea sunt doar câteva din reţetele noastre unicat, ce te aşteptă nerăbdătoare să fie degustate.

Pe lângă produsele creaţie proprie, vă oferim o serie de produse de cofetãrie artizanală autentice şi savuroase, mult iubiţii macarons, dar şi prăjiturile clasice, cum ar fi amandina, salamul de biscuiţi.

Probabil că vă veţi întreba de ce Douce Révélation? Răspunsul este foarte simplu şi sincer.

Odată descoperit gustul inegalabil al deserturilor realizate cu produse de calitate superioră, este foarte greu să îl uiţi.

Este o revelaţie dulce, care pe noi ne-a cucerit şi ne-a schimbat percepţia asupra a ceea ce înseamnă deserturile bine făcute. Ar fi fost păcat să o păstrăm doar pentru noi, aşa că am pus toată pasiunea şi priceperea pentru a duce mai departe revelaţia noastră, astfel încât din ce în ce mai mulţi oameni să se bucure de ea.

De îndată ce ne veţi trece pragul veţi fi învăluiţi de o serie de arome irezistibile şi fascinante, iar ochii se vor bucura nu numai de dulciurile care abia aşteaptă să fie degustate, ci şi de un ambient cald, relaxant, potrivit unei ieşiri în tihnă, unui moment de relaxare, mic dejun sau cafea.

Calitatea materiei prime este crucială pentru obţinerea unui produs de calitate desăvârşită. Noi am ales să lucrăm numai cu ingrediente folosite de cei mai buni cofetari din lume, tocmai pentru a ne asigura că toate deserturile pe care vi le oferim au o calitate superioară. Folosim doar ciocolată veritabilã din Belgia , Italia si Franţa , unt 82% grăsime, frişcã naturalã de top 35% grasime. Nu facem niciun compromis la ingredientele pe care le punem în prăjiturile noastre, pentru că ne dorim să trăiţi alături de noi revelaţia dulcelui şi să rămâneţi cuceriţi, aşa cum noi am fost cuceriţi de gustul sublim al produselor rafinate care ies din mâna cofetarilor La Petite.

Echipa noastră

În momentul de față echipa noastră este alcătuită din – cofetari care coordoneazã producția si creeazã deserturile cofetariei La Petite .

Pe scurt, o echipã frumoasã pasionatã de cofetărie, care caută constant să descopere cele mai surprinzătoare combinații de arome și texturi pentru a oferi cele mai neașteptate deserturi.

Ingrediente*

Cremsnit

Ne dorim să facem deserturi sănătoase, de aceea folosim doar ingrediente de la furnizori de top: fructe naturale, frișcă naturală 35,1% grãsime, lapte 3.5% grãsime, ciocolată de cea mai bună calitate, faină, unt 82%. Designul deosebit al torturilor din pastă de zahăr este realizat cu multă migală și dedicare de artistul nostru din mâna căruia ies cele mai deosebite torturi.

*Toate ingredientele noastre sunt pasteurizate.  Toate produsele pot conține urme ale urmãtorilor alergeni : Nuci , migdale , fistic , alune , caju , derivate din ouã , lapte și derivate din lapte.